Handelsbetingelser

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Danskhobby ApS

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Danskhobby

Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Wengo Modelbiler  Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Danskhobbys's side, er denne af vejledende art. Danskhobby indestår for, at at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra Danskhobby anses for sket ab Rødovre. Forsendelsen af varer bliver afviklet med DAO. Dog bliver forsendelser til ikke EU lande stadig afviklet med PostNord.

Leveringstid
Varen bliver sendt senest tre hverdage efter betaling.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt af Danskhobby overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Danskhobby, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Danskhobby. 

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Danskhobby har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling:
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via bankoverførsel eller kontant ved afhentning. Alle priser i Danskhobby - på web-adressen http://www.danskhobby.dk - er inkl. Moms. Vi har 3 dages betalingsfrist fra modtagelse af fakturaen. Fakturaen bliver sendt efter vor modtagelse af ordrebekræftelsen.

Fortrydelsesret:
 Danskhobby yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Varen sendes til følgende adresse:

Danskhobby
Lucernevej 52
2610 Rødovre

Mobilepay 743133